Het Slotakkoord van De Bazuin

Zoals hier al eerder te lezen was, is De Bazuin noodgedwongen al 2 jaar in ruste. De terugloop van leden i.c.m. de Coronapandemie waren hier de oorzaak van. En met nog 7 leden op papier kan De Bazuin geen volwaardig orkest zijn.

Om die reden is het moeilijke besluit genomen om De Bazuin op te heffen.

Maar………

Dat gebeurt niet onopgemerkt! Uitgerekend op 23 maart volgend jaar bestaat De Bazuin honderd(!!) jaar. Hoe mooi zou het zijn als we nog één keer een verpletterend concert kunnen geven, een prachtig SLOTAKKOORD. Een jubileum- én afscheidsconcert, door een orkest dat uit leden en oud-leden uit het roemrijke verleden van De Bazuin zal bestaan.

Daarvoor zijn we op zoek naar hulp. Natuurlijk zijn we op zoek naar die oud-leden. Het maakt niet uit of je nu nog een instrument speelt of op welk niveau je musiceert. Of je nu alleen koralen wilt spelen of je hand niet omdraait voor een stevig stuk muziek. Voor iedereen is er een plekje in het orkest. Het is net als fietsen, je bent het vast niet verleerd.

Maar ook als je op een andere manier wilt helpen of alleen langs wilt komen voor de herinneringen en gezelligheid, ben je van harte uitgenodigd.

Meld je in alle gevallen aan op 100jaardebazuinureterp@gmail.com of vul het aanmeldformulier in.

Vanaf dinsdag 17 januari 2023 worden zes repetitiemomenten gepland ter voorbereiding op het concert. Op zaterdag 25 maart 2023 zal het daadwerkelijke concert plaatsvinden. De organisatie is daar achter de schermen al druk mee bezig. Oud-dirigent Sijtze van der Hoek heeft zijn medewerking toegezegd. 

En denk je: ik ken nog wel iemand die dit moet lezen, deel dit bericht vooral!