Voorjaarsconcert 16 maart

Zaterdag 16 maart is het zover: het voorjaarsconcert van CMV de Bazuin met als thema Movie Night! Tijdens het concert kunt u luisteren naar de prachtige muziek en herkenbare melodieën van films als Jurassic Park, James Bond en the Pirates of the Caribbean. De Oerband verleend ook dit jaar haar muzikale medewerking.

We hebben er zin in!

Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk te Ureterp. Inloop: 19.00 uur. Start concert: 19.30 uur. Entree: €7,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Alle donateurs ontvangen één vrijkaart.

img-20190224-wa0001

 

 

Voorjaarsconcert ‘Grutsk’ 24 maart 2018

Op zaterdag 24 maart a.s. houdt CMV de Bazuin Ureterp haar jaarlijkse voorjaarsconcert, met als thema ‘Grutsk!’. Grutsk op ons prachtige korps, maar ook op het mooie Fryslân! U kunt genieten van bekende Friese melodieën die samen met de winnaar van ‘Liet’ 2017 Bruno Rummler ten gehore worden gebracht. Ook De Oerband zal haar medewerking verlenen aan het concert. Het belooft een mooie avond te worden!

Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk te Ureterp. Inloop: 19.00 uur. Start concert: 19.30 uur. Entree: €7, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Alle donateurs ontvangen één vrijkaart.

poster-voorjaarsconcert-grutsk

Geert Jan Kroon nieuwe dirigent De Bazuin Ureterp

Bio-foto-1en4

We zijn erg blij aan te mogen kondigen dat Geert Jan Kroon als de volgende dirigent van De Bazuin Ureterp is aangesteld.

Geert Jan Kroon (1981 Meppel) is musicoloog, componist, dirigent, muziekjournalist en euphoniumblazer. Hij is dirigent bij diverse fanfares en brassbands. Hij componeert en zijn muziek wordt uitgegeven bij stichting Tower Editions waar hij ook bestuurslid is.

We hebben als vereniging en als nieuwe dirigent veel zin in de komende samenwerking!

Korpsen in de klas

Samen met de Oerband een leuke afsluiting van het project Korpsen in de klas!
We hopen deze kinderen over een tijdje bij ons in De Oerband terug te zien!

57b634d7-6101-4637-a97a-e91e63b95e96

3c7ff549-87f0-4acd-b9be-0056341cdb3a

Voorjaarconcert De Bazuin, welcome to the saloon!

Dit jaar staat het jaarlijkse voorjaarsconcert in het teken van het wilde westen! Met spannende en bekende filmmuziek en ook een hoop andere muziek wat te maken heeft met het thema “Welcome to the saloon!” De avond wordt extra bijzonder gemaakt door de gasten van de Bazuin op deze avond: Sânman & Sikke! Met deze diverse zanggroep belooft het een speciale avond te worden.

Na het succes van vorige jaren hopen we weer een volle zaal te mogen verwelkomen op 9 april.

Voorjaarsconcert De Bazuin Ureterp mmv Sânman & Sikke

9 April aanvang 19:30

Ontmoetingskerk Ureterp

Kaarten Normaal: €7,-

Donateurs: €5,-

Kinderen t/m 12 jaar: €3,-

poster voorjaarsconcert_v6

Afscheid Jurjen van der Velde

Op het studieweekend van de Bazuin voor het aankomende voorjaarsconcert is er ook speciaal stilgestaan bij het afscheid van Jurjen van der Velde. Jurjen is 40 jaar lid geweest van de Bazuin, en zo’n afscheid mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Hij is tot officieel Ere-lid van de Bazuin benoemd, en heeft daarnaast zijn oude vertrouwde cornet (in zijn eigen woorden, een verlengstuk van zijn lichaam) cadeau gekregen. Daarnaast heeft de vrouw van Jurjen een bosje bloemen gekregen als bedankje voor het jaren ondersteunen van haar man.

Jurjen bedankt!

Studieweekend 2016 Studieweekend 2016 Studieweekend 2016